Магазин тимчасово не працює. Слава Україні і нашим захисникам! p.s. Рускій ваєнний карабль, іді на*уй!

Японський чай (Матча)

Японський чай (Матча)

Традиційний японський чай буває тільки зеленим. Навіть якщо чаїнки мають бурий колір – це наслідок специфічної обробки, але не ферментації, яка зведена до мінімуму. Завдяки цьому в чайних листах залишається багато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Урожай зеленого чаю збирають 4 рази на рік. Зібрані листя відразу ж висушують за допомогою пари.

Відмінності японського чаю матчу за ступенем обробки парою

  1. Фукамущи – глибоке пропарювання.
  2. Чюмущи – середнє пропарювання.
  3. Асамущи – слабке пропарювання.

Висушені листя виглядають як суміш живців, шматочків листя і дрібної крихти, в яку перетворилися деякі частини листів. На даному етапі продукт називається арача (грубий чай) і його вже можна вживати. Але, зазвичай, відбувається подальший поділ живців, листя і крихти, які стануть основою для різних видів чаю.

З листя виходить сенча, з крихти – «порошковий чай», а з черешків – кукича (черенковый чай).

Існує головне правило, якого потрібно дотримуватися при заварюванні японського зеленого чаю – заварювати його трохи остившім окропом (80-85°С) і настоювати не більше однієї хвилини.

Тільки свіжозаварений японський чай розкриє всі свої достоїнства — незвичайний аромат, м'який смак і чудовий колір.

Показати
Сортувати:
Гейкуро японський чай 100г Ожидание 2-3 дня

Гейкуро японський чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Гейкуро – Для вирощування цього японського чаю чайні кущі затінюють. Їхній ріст сповільнюється, подовжується термін дозрівання — і в чайних листках накопичується велика кількість ароматичних речовин. Чай володіє м'яким, багатим нюансами смаком і свіжим ароматом. Це єдиний з японських чаїв, який при за...

266 грн
Кукича японський чай 100г Ожидание 2-3 дня

Кукича японський чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Кукича – Незвичайний, японський чай, приготований із стебел двох видів чайного дерева. Смак чаю своєрідний, з різкими нотами, без гіркоти й терпкості. Настій прозорий, майже безбарвний, з тонким і свіжим ароматом. Заварювати не більше 1 хвилини при t води 80-85 °С...

114 грн
Матчі-Ірі японський чай 100г Ожидание 2-3 дня

Матчі-Ірі японський чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Матчу-Ірі – Поєднання класичного японського чаю Матчу і Генмайча дарує багатий, збалансований смак, характерний для японського чаю. Настій має густим, темно-зеленим кольором, за рахунок входить до складу чаю обсмаженого рису. Заварювати 1-2 хвилини при t води 85 °С....

114 грн
Матчу японський чай 100г Ожидание 2-3 дня

Матчу японський чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Матчу – Матчу — це подрібнений у порошок чайний лист для японської чайної церемонії. Напій з яскраво-зеленим кольором настою і дуже свіжим чайним смаком Під час чайної церемонії матчу збивається бамбуковим віночком у невеликій кількості води при температурі не більше 60 °С. Порція - 2-4 г матчі на 50-...

205 грн
Ходжича японський чай 100г Ожидание 2-3 дня

Ходжича японський чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Ходжича – Традиційний японський чай на основі Сенчі. Плоский чайний лист прожарюється до появи специфічного «смаженого» аромату, стає бурим і блискучим. Напій має темний непрозорий настій з «смаженим» чайним смаком і довгим специфічним присмаком. Заварювати не більше 1 хвилини при t води 80-85 °С....

114 грн
Японська Банча чай 100г Ожидание 2-3 дня

Японська Банча чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Банча – Чай більш пізнього збору ніж сенча. Великий грубий лист містить менше кофеїну і таніну і дає терпкий настій з слабовыраженным чайним смаком. Це дозволяє вживати банчу у великій кількості протягом усього дня. Заварювати 1 хвилину при t води до 90 °С. Більш висока температура додасть чаю гіркий ...

120 грн

Японська Генмайча чай 100г

Японський чай розсипний 100г Діамантовий Дракон Генмайча – Самий екзотичний з японських чаїв. Поєднання спеціально оброблених чайного листя з обсмаженою рисом, надає настою характерний смак з ледь вловимими, але характерними для цього чаю рибними нотами. Чай дає густий, непрозорий настій. Заварювати 1 -2 хвилини при t води 80-85°С....

120 грн