BlaserCafe Java Katakan в зернах 250г
Кава в зернах 250г BlaserCafe Java Katakan – Кава ідеально підходить для приготування рiстретто та еспресо. Кава Blaser Java Katakan – моносорт, промита робуста, який оцінюється за самим суворим критеріям якості на держпідприємстві PTPN XII, на о. Ява. Завдяки вологому способу обробки цей сорт відзначається дуже насиченим смаком і багатою палітрою ароматів. Зерна належать до класу Speciality. Це практично єдина чиста робуста, яка відповідає таким високим стандартам якості.
Рекомендації з приготування кави BlaserCafe:
- Ідеально підходить для приготування на традиційних і автоматичних експрессо-кавоварках.
- Температура заварювання не повинна перевищувати 91°С
Пакування та Фасовка | |
Вага | 250 г |
Тип кави | У зернах |
Умови зберігання | У сухому прохолодному місці, без доступу прямих сонячних променів. |
Упаковка | Вакуумний пакети з фольги |
Смак | |
Аромат | Яскраво відчутний аромат горіха, кунжуту, солоду, лакриці. Менш помітний запах землі, а також ніжний аромат коньяку. У порівнянні з іншими сортами робусти, ця кава має насичений, міцний і сильний смак. |
Кислинка | Відмінний баланс солодкого і бархатистої гірчинки з ледь помітною кислинкою. |
Тіло | Кава середньої щільності. |
Насиченість | Кава має неповторний аромат і сильний смак. Цю робусту варто спробувати хоча б раз. |
Зерно | |
Ступінь обсмажки | Темна |
Сорт кави | Робуста |
Кофеин | Високий |
Країна походження зерна | Ява |
Виробник | |
Країна реєстрації бренда | Швейцарія |
Країна–виробник | Швейцарія |
Пакування та Фасовка | |
Вага | 250 г |
Тип кави | У зернах |
Умови зберігання | У сухому прохолодному місці, без доступу прямих сонячних променів. |
Упаковка | Вакуумний пакети з фольги |
Смак | |
Аромат | Яскраво відчутний аромат горіха, кунжуту, солоду, лакриці. Менш помітний запах землі, а також ніжний аромат коньяку. У порівнянні з іншими сортами робусти, ця кава має насичений, міцний і сильний смак. |
Кислинка | Відмінний баланс солодкого і бархатистої гірчинки з ледь помітною кислинкою. |
Тіло | Кава середньої щільності. |
Насиченість | Кава має неповторний аромат і сильний смак. Цю робусту варто спробувати хоча б раз. |
Зерно | |
Ступінь обсмажки | Темна |
Сорт кави | Робуста |
Кофеин | Високий |
Країна походження зерна | Ява |
Виробник | |
Країна реєстрації бренда | Швейцарія |
Країна–виробник | Швейцарія |