-
Ваш кошик порожній!
Caffe Poli - італійський бренд з більш ніж 50-ти річним стажем. Компанія заснована в 1962 році і з тих пір міцно влаштувалися в готельно-ресторанної ніші. Обсмажують і фасують зерно на заводі «Torrefazione Poli srl» в Італії, там же складають бленди.
Спочатку засновник компанії займався розробкою купажів для готелів і ресторанів. Цей досвід багато в чому і визначає характерний смак кавового зерна Poli. Сам засновник довго відточував технологію у себе на батьківщині і лише 30 років як відкрив свій бренд міжнародного ринку, де швидко здобув популярність.
Зерновий кави Poli в першу чергу відрізняється фортецею, характерною для сумішей з високим вмістом робусти. Ці бленди створені в першу чергу для кав'ярень та ресторанів, де часто замовляють латте, капучино і інші варіації еспресо з молоком.
Зерно компанія поставляє з плантацій Південної Америки, переважно Бразилії. Така географія робить смак досить нейтральним без перегинів в гіркоту або кислинку.
Обжарка і упаковка проходить вже в Італії. На виробництві використовується технологія сухого обсмажування. При охолодженні теж не використовується вода, за рахунок чого зерно не втрачає свої смакові властивості і володіє високою екстрактивністю.
Незважаючи на велику кількість моделей підвищеної міцності, які розраховані під професійні еспресо-машини, можна знайти в кавовій лінійці Полі і "домашні" купажі. В першу чергу це 100% Арабіка - м'який бленд з шоколадною кислинкою, підійде для прийому в обід. Якщо ви хочете щось міцніше, зверніть увагу на класичний італійський бленд Superbar. У ньому всього 10% робусти, для пінки і насиченості.
Саме з цих двох моделей ми і рекомендуємо почати знайомство з брендом. Купити Caffe Poli в Києві ви можете в нашому інтернет-магазині або замовити доставку по Україні через Нову Пошту.