-
Ваш кошик порожній!
Історія кави Kimbo починається в Неаполі, місті де практично кожна кав'ярня практикує і вдосконалюється в мистецтві обсмаження кави. Тут жили і працювали брати Рубіно, що володіють унікальним рецептом обсмаження кави, в основі якого була незвичайна до того часу Арабіка родом з Бразилії.
Спочатку, брати допомагали батькові в управлінні сімейним баром / пекарнею. Однак популярність їх еспресо поступово розлетілася за межі самого Неаполя. У 1960 брати скористалися новою технологією вакуумної упаковки що дозволило їм збільшити обсяги обсмаження кави і донести свій рецепт буквально в будь-яку точку Італії. Так в 1963 році була заснована компанія Cafè do Brasil і кавовий бренд Kimbo.
Сьогодні Cafè do Brasil займає друге місце в роздрібному секторі італійського ринку. Щоб витримувати такі обсяги і дозволити всім бажаючим купити кави Kimbo компанія побудувала одну з найбільших фабрик по обсмажуванні кави. Її фабрика Меліто в Неаполі займає площу більше 40 000 квадратних метрів. Крім того компанія побудувала єдиний логістичний комплекс Kimbo-hub для контролю якості на всіх етапах технологічного процесу.
Можна не вірити в секретну рецептуру неаполітанського кави, але варто вам лише скуштувати каву Kimbo і ви відразу відчуєте щось неповторно чудове в його букеті. І все буде добре. Особливо це відноситься до кави Кімбо Antica Tradizione і зерну Espresso Napoletano.